Konzervkategória:

Legszebb VJ Opusz 2004 és a Legszebb VJ Opusz Közönségdíj.
Nevezni lehet maximum 12 perces elõre zenére vágott mûvekkel, amelyek a helyesen kitöltött jelentkezési lappal együtt megérkeznek a fesztivál címére, 2004, március 7-ig.
Csak a Pal rendszerû, DVD, mini DV, Beta SP, DV Cam formában broadcast minõségû mûveket tudunk elfogadni. Az alkotásokat, az elõzsûrizést követõen bemutatjuk a Fesztivál ideje alatt a Cinetrip Tv, kábelen és mûholdon sugárzott mûsorában is. Ez idõ alatt szavazhat a közönség a közönségdíjról, sms-ben vagy e-mail-ben.
A beérkezett munkákat nem küldjük vissza, és nem tároljuk.

Élõ kategória:

VJ Sampion 2004 díjra nevezni a fesztivál címére elküldött és helyesen kitöltött nevezési lapon lehet, levélben vagy e-mail-ben, 2004, március 7-ig. Jelentkezni lehet egyénileg vagy maximum 3 fõs csapatokkal. A közönség és az 5 fõs fesztivál zsûri elõtt zajló, élõben kevert maximum 12 perces elõadások a fesztivál ideje alatt zajlódnak. A zsûrizést követõen a fesztivál zárónapján tartjuk a döntõket.

VJ Tusa Bajnok díjra nevezni a fesztivál címére elküldött helyesen kitöltött nevezési lapon lehet, levélben vagy e-mail-ben, 2004, március 7-ig. Jelentkezni lehet egyénileg vagy párban. A VJ-k a fesztiválközönség és az 5 fõs zsûri elõtt élõben mutatják be technikai tudásukat, 6 perces párbajban. A zenei és film anyagot, loopokat a sorsolás után, az elõadás elõtt 10 perccel kapják meg, az általuk kért formátumban.
A zsûrizést követõen a fesztivál zárónapján tartjuk a döntõket.

Letölhetõ nevezési lap

A nevezési lapot a következõ címre várjuk:

Cinetrip Budapest 5. Pf.560 1373 HUNGARY vagy cvj2004@cinetrip.hu

A fesztiválszervezõk az elõzsûrizés után 2004, március 12-ig mindenkit értesítenek az eredményrõl.