Konzervkategória:

Legszebb VJ Opusz 2006 és a Legszebb VJ Opusz Közönségdíj.
Nevezni lehet maximum 12 perces elõre zenére vágott mûvekkel, amelyek a helyesen kitöltött jelentkezési lappal együtt megérkeznek a fesztivál címére, 2006. október 13-ig.
Csak a Pal rendszerû, HD-DV, DVD, mini DV, Beta SP, DV Cam formában broadcast minõségû mûveket tudunk elfogadni. A fesztivál ideje alatt szavazhat a közönség a közönségdíjról, sms-ben vagy e-mail-ben.
A beérkezett munkákat nem küldjük vissza, és nem tároljuk.

Élõ kategóriák:

VJ Sampion 2006 díjra nevezni a fesztivál címére elküldött és helyesen kitöltött nevezési lapon lehet, levélben vagy e-mail-ben, 2006. október 13-ig. Jelentkezni lehet egyénileg vagy maxi-mum 3 fõs csapatokkal. A közönség és zsûri elõtt élõben kevert maximum 12 perces elõadások a fesztivál ideje alatt zajlódnak. A zsûrizést követõen a fesztivál zárónapján tartjuk a döntõket.

VJ Tusa Bajnok díjra nevezni a fesztivál címére elküldött és helyesen kitöltött nevezési lapon lehet, levélben vagy e-mail-ben, 2006. október 13-ig. Jelentkezni lehet egyénileg vagy párban. A VJ-k a fesztiválközönség és a zsűri előtt élőben mutatják be technikai tudásukat 6 perces pár-bajban. A zenei és filmanyagot, loopokat a sorsolás után, az előadás előtt 20 perccel kapják meg, az általuk kért formátumban.
A zsűrizést követően, a fesztivál zárónapján tartjuk a döntőket.

Letölhetõ nevezési lap

Letölhetõ workshop nevezési lap

A nevezési lapot a következõ címre várjuk:

Cinetrip Budapest Pf. 105. 1364 HUNGARY vagy cvj2006@cinetrip.hu

A fesztiválszervezõk az elõzsûrizés után 2006. október 16-ig mindenkit értesítenek az eredményrõl emailben, vagy sms-ben.