Workshopppppolunk

February 26, 2008 in news, program, workshop

 

Lézerkardos jónapot! Igen kellemes milliőben haladnak a vörksoppok: épp a PIPS:lab tudta le látványos és innovatív szeánszát a Merlin nagytermében, mindenféle boszorkányos technológiai segítséggel. Látogatóink időben és térben úsztak együtt a fényárral, néha csilingeltek egy kicsit. Videóbeszámolónk hegesztődik a gyárban, ívforrasztjuk a képre a bazsevát, arra meg a muzsikát. Naszóval, aki tettre kész, csatlakozhat menet közben is a csoportosuláshoz, mégpedig egy szimpla jelenéssel, igen: ez ingyenes. Bejössz, mondod a sziát az 1-es asztalt körbeülő furcsa CVJ-szervező főtitkárságnak, aztán beolvasztunk a mágiába.

MA KEDD:

10-12 Coffee n’ laptop shop
(reggeli agytornavíziók)

12-15 workshow &! performance with lumasollive and sfeer live – lcdc II: Sfeer Visual Group & PIPS:lab : There is no spoon - Nincs is kanál — a hétfő esti workshop folytatása, de ma is lehet csatlakozni

16-18 FLASH VJING by FLXER - NOW! ÉPP MOST!
A Flxer egy flash-alapú vj-program, melynek kitalálója és programozója, Gianluca Del Gobbo. A résztvevők itt megismerkedhetnek a flash-sel, mind előkészületi munkálatokon, mind performatív programhasználaton keresztül.
http://flxer.net/

19-22 ADOBE AFTER EFFECTS CS3 VJ-knek - JEREMY
Az After-Effects bemutatása a kedzőtől középhaladó szintig. Jeremy az AlexEtJeremy VJ-páros egyik fele napközben az Adobe-nál dolgozik, így az érdeklődők a forrás környékéről ismerhetik meg a programot - ráadásul egy praktizáló VJ-től. A workshop során Jeremy bemutatja, hogyan készítsünk loopokat a semmiből, és hasznos ötleteket, technikai tanácsokat ad, trükköket mutat az After-Effects CS3 Live élő VJ-fellépésen történő használatához
http://alexandjeremy.com/

SZERDA:

10-12 Coffee ‘n laptop shop
(reggeli agytornavíziók)

12-15 MIDI-’SHOP’ by FLXER
A midi-technikák alkalmazása a gyakorlatban.

16-19 OLGA MINK - Az élő VJ-zésről
Olga Mink (vj Oxygen) Hollandiában alkotó szabadúszó médiaművész, a fizikai és mozgóképi reprezentáció és az interakció összefüggés-rendszerében mozog. A workshop során áttekintést nyújt az audiovizuális média és a vj-kultúra múltjáról és jelenéről, az elmúlt 15 évben a mai művészeti tevékenységre gyakorolt hatásáról, a “csináld magad” kultúrától az underground partikon át a műszaki fejlesztésekig, és a környezet-érzékeny technológiákig.
http://www.myspace.com/olga_mink

19-22 SZOFTVER ÉS VJ-zés: MODUL8 Ilan és Boris
A modu8 vj-program bemutatása és alkalmazása.
http://www.garagecube.com/modul8/

ESTE PARRTY:

22-05 TURNTABLE BAR

Dutch Rhythm Combo (D) www.myspace.com/dutchrhythm
Felix Haaksman egyedül rejtőzik a képzeletbeli hollandus zenekar alteregója mögött. Stílusa dub, disco és trópusi ritmusok organikus elegye. Otthona a Pulver Records.

Negro (Deep, H)
Waxman (Tilos, H)

Vendég VJ-k / Guest VJs:
Dubassy (FR) + Tagtool.org (AUT), PIPS:lab A/V set (NL), Sfeer (NL-H), VJ SAD (IT)

0 Comments »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.